Aubergine-kikkererwtenstoof

Maandag 4 november |  9,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Aubergine-kikkererwtenstoof met raita en poppadumchips
Ingrediënten:

Aubergine stoof: olijfolie, sjalot, knoflook, gember, rode peper, komijnpoeder, garam masala, aubergine, kikkererwten, groente bouillon(bio), tomatenpuree, tomaat, zeezout, peper.

Raita en Poppadumchips: komkommer, zeezout, Griekse yoghurt(bio),knoflook, peper wit gemalen, poppadumchips.

Topping: Amandelschaafsel en limoen

Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie

Voedingswaarde
voedingswaarde per 100 gram per 550 gram
energie (KJ) 387 2128,5
energie (kcal) 93 511,5
vetten (g) 4,2 23,1
verz.vetten (g) 1,1 6,05
koolhydraten (g) 8,6 47,3
suikers* (g) 2,6 14,3
eiwitten (g) 3,7 20,35
zout (g) 0,4 2,2

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Bevat dit allergeen

Zuivel
Noten

Kan sporen bevatten

Gluten
Ei
Pinda's
Soja
Selderij
Sesamzaad
Sulfiet
Gluten
Mosterd

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies
In de magnetron: 4 min op 600 watt (halverwege even doorroeren). De raita eet je er koud bij, ook even doorroeren.

In de pan*: wat water toevoegen en al roerend opwarmen.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, de andere bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting