Hete bliksem met waldorfsalade*
Aubergine-kikkererwtenstoof
Maandag 4 november | € 9,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Aubergine-kikkererwtenstoof met raita en poppadumchips
Ingrediënten:
Aubergine stoof: olijfolie, sjalot, knoflook, gember, rode peper, komijnpoeder, garam masala, aubergine, kikkererwten, groente bouillon(bio), tomatenpuree, tomaat, zeezout, peper.
Raita en Poppadumchips: komkommer, zeezout, Griekse yoghurt(bio),knoflook, peper wit gemalen, poppadumchips.
Topping: Amandelschaafsel en limoen
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 550 gram |
energie (KJ) | 387 | 2128,5 |
energie (kcal) | 93 | 511,5 |
vetten (g) | 4,2 | 23,1 |
verz.vetten (g) | 1,1 | 6,05 |
koolhydraten (g) | 8,6 | 47,3 |
suikers* (g) | 2,6 | 14,3 |
eiwitten (g) | 3,7 | 20,35 |
zout (g) | 0,4 | 2,2 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies
In de magnetron: 4 min op 600 watt (halverwege even doorroeren). De raita eet je er koud bij, ook even doorroeren.
In de pan*: wat water toevoegen en al roerend opwarmen. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, de andere bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. |