Kippenpoot met gegrilde groente
Rode curry met garnalen en rijst
Vrijdag 18 oktober | € 13,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Rode curry met diverse groente en garnalen geserveerd met bloemkool- of volkorenrijst.
Dit gerecht is licht pittig
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:
Rode curry: sperziebonen, maiskolfjes, paprika, courgette, garnalen, rode curry, zonnebloemolie, kokosroom, limoen, zeezout
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 600 gram |
energie (KJ) | 358 | 2148 |
energie (kcal) | 86 | 516 |
vetten (g) | 5,6 | 33,6 |
verz.vetten (g) | 4,44 | 26,64 |
koolhydraten (g) | 3,7 | 22,2 |
suikers* (g) | 1,9 | 11,4 |
eiwitten (g) | 4,5 | 27 |
zout (g) | 0,5 | 3 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |