Witvis in kruidenkorst met sperziebonen
Chili sin carne met salade
Dinsdag 19 november | € 9,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Chili sin carne met rode quinoa en kidneybonen, geserveerd met guacamole, ijsbergsla salade en tortillachips.
Ingrediënten:
Chili sin carne: rode quinoa, ui wit, paprika, bouillonblokje groente Your organic nature(bio), tomatenpuree, tomatenblokjes uit blik, mais(bio), kidneybonen(bio), zeezout, paprikapoeder, knoflookpoeder, koriander gemalen, komijn gemalen, chilipoeder.
Guacamole en tortillachips: avocado, rode ui, limoen, zeezout, zwarte peper korrels, tortillachips(bio)
Salade: Ijsbergsla, komkommer, rode uit, rode punt paprika, azijn, zonnebloemolie, zout, peper wit gemalen, erythritol.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt. (halverwege doorroeren) De guacamole eet je koud erbij, even doorroeren.In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |