
Varkensfilet met prei stamppot
Woensdag 16 april | € 13,95
Ingrediënten:
Witvis met broccoli: zeebaars, zeezout, peper wit gemalen, broccoli.
Dille-mosterdsaus: olijfolie, knoflook, bouillonblokje groente Your organic nature(bio), kookroom, arrowroot, mosterd van Ton(bio), honing rauw(bio), dille, zeezout, peper wit gemalen.
Aardappel-wortelgratin: aardappels, wortel, amandelmelk(bio), zeezout, peper wit gemalen, knoflook, kaas belegen.
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 550 gram |
energie (KJ) | 396 | 2178 |
energie (kcal) | 95 | 522,5 |
vetten (g) | 5,1 | 28,05 |
verz.vetten (g) | 1,9 | 10,45 |
koolhydraten (g) | 4,9 | 26,95 |
suikers* (g) | 1,7 | 9,35 |
eiwitten (g) | 6,4 | 35,2 |
zout (g) | 0,6 | 3,3 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
Opwarminstructies:
In de magnetron: 3 tot 4 min op 600 watt. De saus ongeveer 40 seconde opwarmen, even laten staan en dan doorroeren. !! dekseltje van de saus kan niet in de magnetronIn de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.* Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |