Rode kool met appel en gehakt*

Zaterdag 11 januari |  8,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Ingrediënten:

Rode kool: rode kool, appel, rozijnen, kaneel, zeezout, arrowroot(bio)

Rundergehakt: 2* beter leven rundergehakt,  peper wit gemalen, komijn gemalen, nootmuskaat, rode ui, knoflook, olijfolie, bouillonblokje rund Your organic nature(bio), zeezout.

Aardappel/bloemkoolpuree:  aardappels, bloemkool, zeezout, nootmuskaat, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, belegen kaas.

Voedingswaarde :
voedingswaarde per 100 gram per 490 gram
energie (KJ) 549 2690,1
energie (kcal) 131 641,9
vetten (g) 6,5 31,85
verz.vetten (g) 3 14,7
koolhydraten (g) 11,2 54,88
suikers* (g) 5,6 27,44
eiwitten (g) 5,9 28,91
zout (g) 0,8 3,92

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Bevat dit allergeen

Zuivel

Kan sporen bevatten

Gluten
Ei
Pinda's
Soja
Noten
Selderij
Mosterd
Sesamzaad
Sulfiet

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de oven: 20 minuten op 200 graden (de oven eerst voorverwarmen) en daarna nog 5 min op grillstand op 250 graden.

Het witte bakje kan in de oven tot 250 graden (zonder deksel)

Dit gerecht kan niet in de magnetron of in de pan worden opgewarmd, als er geen oven aanwezig is adviseren wij om dit gerecht niet te bestellen. 

Wat komt er volgende week op tafel? | 20 jan t/m 24 jan
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting