Pasta fussili met zalm en gegrilde groente
Indiase curry met linzen en rijst
Maandag 6 januari | € 8,35
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Indiase linzen curry met broccoli, cashewnoten en bloemkool- of volkorenrijst.
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:
Indiase linzen curry: linzenmix(bio), broccoli, koriander, cashewnoten, ghee(bio), ui wit, knoflook, gember, kurkuma, cayenne, garam massala, kardemom, tomatenpuree, azijn, tomatenblokjes uit blik, kookroom, zeezout, peper wit gemalen.
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Voedingswaarde
voedingwaarde | per 100 gram | per 500 gram |
energie (KJ) | 436 | 2180 |
energie (kcal) | 104 | 520 |
vetten (g) | 3,9 | 19,5 |
verz.vetten (g) | 1,3 | 6,5 |
koolhydraten (g) | 11 | 55 |
suikers* (g) | 2 | 10 |
eiwitten (g) | 5,7 | 28,5 |
zout (g) | 0,3 | 1,5 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven |