Volkoren bami met kipsate of tempeh
Witvis in romige paprikasaus met rijst
Maandag 25 november | € 11,75
Witvis van de dag in romige paprikasaus, met sperziebonen, gegrilde paprika en bloemkoolrijst
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:
Witvis & groente: sperziebonen, witvis van de dag, zeezout, peper wit gemalen, paprika(bio), olijfolie.
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Paprikasaus: olijfolie, ui wit, knoflook, paprika(bio), paprikapoeder, rode wijn, tomatenpuree, paprikapoeder gerookt, kookroom, arrowroot(bio), peterselie, zeezout, peper wit gemalen.
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 580 gram |
energie (KJ) | 372 | 2157,6 |
energie (kcal) | 90 | 522 |
vetten (g) | 5,8 | 33,64 |
verz.vetten (g) | 2 | 11,6 |
koolhydraten (g) | 4,4 | 25,52 |
suikers* (g) | 1,9 | 11,02 |
eiwitten (g) | 4,6 | 26,68 |
zout (g) | 0,6 | 3,48 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |