Marokkaanse zalm met rode linzen cous cous
Snijbonenstamppot met kip in jachtsaus
Maandag 14 oktober | € 9,75
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Snijbonenstamppot met kipfilet in jachtsaus met champignons en spek.
Ingrediënten:
Snijbonenstamppot: snijbonen, aardappels, bloemkool, gras roomboter(bio), kookroom, zeezout, peper wit gemalen.
Kipfilet in jachtsaus: kipfilet, olijfolie, zeezout, peper wit gemalen, spekreepjes, ui wit, knoflook, champignons, kip bouillonblokje Your organic nature(bio), rode wijn, arrowroot(bio)
Opwarminstructies:
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 550 gram |
energie (KJ) | 418 | 2299 |
energie (kcal) | 100 | 550 |
vetten (g) | 4,5 | 24,75 |
verz.vetten (g) | 1,4 | 7,7 |
koolhydraten (g) | 4,9 | 26,95 |
suikers* (g) | 0,9 | 4,95 |
eiwitten (g) | 7,9 | 43,45 |
zout (g) | 0,6 | 3,3 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |