Snijbonenstamppot met kip in jachtsaus

Maandag 14 oktober |  9,75

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Snijbonenstamppot met kipfilet in jachtsaus met champignons en spek.
Ingrediënten:

Snijbonenstamppot: snijbonen, aardappels, bloemkool, gras roomboter(bio), kookroom, zeezout, peper wit gemalen.
Kipfilet in jachtsaus:  kipfilet, olijfolie, zeezout, peper wit gemalen, spekreepjes, ui wit, knoflook, champignons, kip bouillonblokje Your organic nature(bio), rode wijn, arrowroot(bio)

Opwarminstructies:
Voedingswaarde
voedingswaarde per 100 gram per 550 gram
energie (KJ) 418 2299
energie (kcal) 100 550
vetten (g) 4,5 24,75
verz.vetten (g) 1,4 7,7
koolhydraten (g) 4,9 26,95
suikers* (g) 0,9 4,95
eiwitten (g) 7,9 43,45
zout (g) 0,6 3,3

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Bevat dit allergeen

Zuivel
Sulfiet

Kan sporen bevatten

Gluten
Ei
Pinda's
Soja
Noten
Selderij
Mosterd
Sesamzaad

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting