
Marokkaanse zalm met rode linzen cous cous
Vrijdag 7 maart | € 8,50
Ingrediënten:
Minestronesoep: ui wit, knoflook, peper wit gemalen, zeezout, bleekselderij, wortel, paprika(bio), basilicum, tijm, peterselie, oregano, chilivlokken, paprikapoeder gerookt, tomatenpuree, tomatenblokjes, bouillonblokje groente Your organic nature(bio), volkoren basmati rijst(bio), erythritol, gemengde bonen(bio).
Kruidenboter gras roomboter(bio), bieslook, peterselie, citroen, knoflook, zeezout, peper wit gemalen
Khda broodje: koolhydraat armbroodje (Voskamp)
Pain rustiek bruin: 67% TARWEbloem, water, lijnzaad, SESAMzaad, 3% ROGGEbloem, zout, gist, GERSTEmoutextract (GERSTEmout, water), geroosterde TARWEmoutbloem.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
kruidenboter: haal tijdig uit de koelast om deze smeerbaar te laten worden.
KHDA Broodje: 5 min afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden
bruin broodje: 10 min afbakken in een voorverwarmde oven van 190 graden
Soep:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de pan: een aantal minuten op middelmatig vuur al roerend goed door verwarmen, niet laten koken.