Tagliatelle met zalm en spinazie

Woensdag 6 november |  13,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Volkoren-spelt tagliatelle met zalm en spinazie geserveerd met een luxe salade
Ingrediënten:

Tagiatelle: Volkoren-spelt tagliatelle(bio), ui wit, knoflook, olijfolie, spinazie, kookroom, zeezout, peper wit gemalen, zonnebloemolie, zalm.
Salade: Luxe slamix, komkommer(bio), rode ui, cherry tomaat, azijn, zonnebloemolie, zout, peper wit gemalen, erythritol, mosterd grof van Ton(bio)

Voedingswaarde 
voedingwaarde per 100 gram per 530 gram
energie (KJ) 707 3747,1
energie (kcal) 171 906,3
vetten (g) 13,5 71,55
verz.vetten (g) 4 21,2
koolhydraten (g) 6,3 33,39
suikers* (g) 1,6 8,48
eiwitten (g) 5,6 29,68
zout (g) 0,4 2,12

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Bevat dit allergeen

Gluten
Vis
Zuivel
Mosterd

Kan sporen bevatten

Ei
Pinda's
Noten
Sesamzaad

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting