Omelet met groente en feta
Tagliatelle met zalm en spinazie
Woensdag 6 november | € 13,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Volkoren-spelt tagliatelle met zalm en spinazie geserveerd met een luxe salade
Ingrediënten:
Tagiatelle: Volkoren-spelt tagliatelle(bio), ui wit, knoflook, olijfolie, spinazie, kookroom, zeezout, peper wit gemalen, zonnebloemolie, zalm.
Salade: Luxe slamix, komkommer(bio), rode ui, cherry tomaat, azijn, zonnebloemolie, zout, peper wit gemalen, erythritol, mosterd grof van Ton(bio)
Voedingswaarde
voedingwaarde | per 100 gram | per 530 gram |
energie (KJ) | 707 | 3747,1 |
energie (kcal) | 171 | 906,3 |
vetten (g) | 13,5 | 71,55 |
verz.vetten (g) | 4 | 21,2 |
koolhydraten (g) | 6,3 | 33,39 |
suikers* (g) | 1,6 | 8,48 |
eiwitten (g) | 5,6 | 29,68 |
zout (g) | 0,4 | 2,12 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |