Witvis in kruidenkorst met sperziebonen
Bulgursalade met kofte of halloumi
Dinsdag 19 november | € 10,25 – € 11,25
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Bulgursalade met kofte van kipgehakt of halloumi en yoghurt-citroensaus
Ingrediënten:
Bulgursalade: Volkoren bulgur, rode ui, paprika rood (bio), kikkererwten, peterselie, munt, komkommer, granaatappelpitjes, olijfolie, citroen, zeezout, peper wit gemalen.
Kofte: Kipgehakt, rode peper, knoflook, zeezout, peterselie, komijn, ei, kaneel, rode ui.
Halloumi: Halloumi, olijfolie
Yoghurt-citroensaus: griekse yoghurt(bio), citroen, knoflook, tahine, peper wit gemalen, zeezout, peterselie
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
.
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies voor de kofte of halloumi:
In de magnetron: 1 tot 2 min op 600 watt.
In de oven*: 15 min op 180 graden (voorverwarmde oven), haal de kofte of halloumi uit het bakje en leg op een bakpapiertje. De salade en de saus eet je koud erbij. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |