Spitskool-kerrie stamppot met sticky champignons
Gerookte makreel pepesan ikan met rijst
Donderdag 7 november | € 11,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Gerookte makreel met pepesan ikan saus met bloemkool- of volkorenrijst en komkommersalade
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:
Pepesan ikan saus en makreel: gerookte makreel, sjalotjes, knoflook, zonnebloemolie, laos, limoenblad, trassi, azijn, erythritol, sojasaus, tomatenpuree, ketchup(suikervij), rode peper, ui wit, tomaat, zeezout, citroen.
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Komkommersalade: komkommer(bio), rode ui, azijn, zonnebloemolie, erythritol, zout, peper wit gemalen.
Al onze gerechten zijn minimaal 450 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 2 tot 3 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |