Marokkaanse zalm met rode linzen cous cous
Cherry tomaten curry met rijst
Maandag 14 oktober | € 10,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Cherrytomaten curry met kikkererwten, broccoli rijst of volkoren basmatirijst en komkommer-yoghurt
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met broccolirijst
Ingrediënten:
Tomatencurry: Ghee(bio), cherry tomaat geel en rood(bio), knoflookolie, gember, komijn gemalen, koriander gemalen, kurkuma, gemalen, venkelzaad, kikkererwten, peper wit gemalen, zeezout, kokosroom
Broccoli rijst: ui wit, knoflookolie, zonnebloemolie, broccoli rijst, zeezout, peper wit gemalen
Komkommersalade: Griekse yoghurt(bio), komkommer(bio)
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt. De komkommersalade eet je er koud bij
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |