Erwtensoep met roggebrood en katenspek

Vrijdag 22 november |  8,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Grote kop erwtensoep met roggebrood en katenspek
Ingrediënten:

Erwtensoep : spliterwten, rookworst, schouderkarbonade, speklappen, ui wit, prei, knolselderij, winterpeen, laurier, bladselderij, zeezout, peper wit gemalen.
Roggebrood & katenspek: roggebrood, katenspek.

Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie

 

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de pan: een aantal minuten op middelmatig vuur al roerend goed door verwarmen, niet laten koken.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting