Spaghetti Bolognese met salade
Kipfiletreepjes in bospaddenstoelen saus
Woensdag 22 januari | € 10,75
Kipfiletreepjes in bospaddenstoelenroomsaus met gebakken aardappeltjes in de schil
Ingrediënten:
Kipreepjes in bospaddenstoelensaus: olijfolie, ui wit, knoflook, kipfilet, champignons, oesterzwammen, kookroom, zeezout, peper wit gemalen, peterselie, arrowroot(bio)
Aardappels: olijfolie, aardappels annabel, zeezout, peper wit gemalen.
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |