Witlof met kipfilet en kerrie*
Curry Jalfrezi met halloumi en gele rijst
Donderdag 21 november | € 11,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Jalfrezi curry met halloumi met gele rijst naar keuze (bloemkool of volkoren)
Ingrediënten:
Groente: Ghee, paprika(bio), uien rood , bloemkool, zeezout, peper wit gemalen
Saus & Halloumi: zeezout, peper wit gemalen, ghee, halloumi, rode ui, knoflook, zonnebloemolie, gember, kurkuma, chilipoeder, tomatenpassata, paprikapoeder gerookt, komijnpoeder, tomatenpuree, tandoori masala kruiden
Bloemkoolrijst: Bloemkoolrijst, kurkuma, zeezout, peper wit gemalen, ui.
of: volkoren rijst, kurkuma, zeezout
Topping: yoghurt & koriander
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. De yoghurt eet je er koud bij. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |