Asperges met beenham en puree

|  12,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Beenham met asperges, ei en peterseliesaus met aardappel-bloemkoolpuree

Ingrediënten:

Beenham, asperges & peterseliesaus: olijfolie, ei, zeezout, peper wit gemalen, asperges, beenham, ui wit, witte wijn, peterselie, kookroom, arrowroot(bio).
Aardappel/bloemkoolpuree:  aardappels, bloemkool, zeezout, nootmuskaat, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom.

Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

*Later volgt meer informatie betreft de voedingswaarden en allergenen. Mocht je nu iets willen weten betreffende allergenen, app ons.

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting