Mexicaans gehakt met puree en kaas*
Biefstukreepjes stroganoff met puree
Dinsdag 26 november | € 13,95
Biefstukreepjes in stroganoffsaus met aardappel/bloemkoolpuree
Ingrediënten:
Biefstuk in stroganoffsaus: kogelbiefstuk, olijfolie, ui wit, knoflook, paprika(bio), zeezout, peper wit gemalen, champignons, arrowroot(bio), paprikapoeder, rode wijn, tomaten(bio), kookroom, peterselie.
Aardappelpuree: aardappels, zeezout, peper wit gemalen, bloemkool(bio), gras roomboter(bio)
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 3 tot 3,5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |