Pasta fussili Bolognese met kaas
Broccoli stamppot met feta
Vrijdag 22 november | € 9,25
Broccoli stamppot met knolselderij-aardappelpuree geserveerd met feta en zongedroogde tomaat
Ingrediënten:
Topping: rucola, zongedroogde tomaat, feta, pijnboompitten.
Aardappel/knolselderijpuree broccoli: aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, broccoli.
voedingswaarde | per 100 gram | per 450 gram |
energie (KJ) | 409 | 1840,5 |
energie (kcal) | 98 | 441 |
vetten (g) | 5,5 | 24,75 |
verz.vetten (g) | 2,2 | 9,9 |
koolhydraten (g) | 8,9 | 40,05 |
suikers* (g) | 1,6 | 7,2 |
eiwitten (g) | 3,8 | 17,1 |
zout (g) | 0,9 | 4,05 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt. De feta de laatste 1,5 min mee verwarmen.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |