Spitskool-kerrie stamppot met sticky champignons
Enchilada met gehakt & salade*
Donderdag 7 november | € 11,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Enchilada gevuld met rundergehakt en mais in tomatensaus, geserveerd met creme fraiche en salade
Ingrediënten:
Enchilada met topping: wrap van lowcarbchef, rundergehakt 2* beter leven, avocado olie, ui wit, knoflook, paprika, runder en groente bouillonblokje Your organic nature(bio), tomatenpuree, tomatenblokjes uit blik, mais(bio), zeezout, paprikapoeder, knoflookpoeder, koriander gemalen, komijn gemalen, chilipoeder, tomaten passata, arrowroot, geraspte kaas belegen.
Salade & creme fraiche: Ijsbergsla, komkommer, rode ui, rode punt paprika, azijn, zonnebloemolie, zout, peper wit gemalen, erythritol, creme fraiche.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de oven: 15 minuten op 180 graden (de oven eerst voorverwarmen)
Het zwarte bakje kan in de oven tot 250 graden (zonder deksel) Dit gerecht kan niet in de magnetron of in de pan worden opgewarmd, als er geen oven aanwezig is adviseren wij om dit gerecht niet te bestellen. |