Hete bliksem met waldorfsalade*
Foe yong hai met ei en nasi
Maandag 4 november | € 8,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Nasi van volkoren basmati- en bloemkoolrijst met gebakken omelet, groente en foe yong hai saus
Ingrediënten:
Nasi: wortel, doperwtjes, ui wit, knoflook, zonnebloemolie, volkoren basmatirijst(bio), bloemkoolrijst, zeezout, witte peper, sojasaus, sesamolie
Omelet & groente: ei, zeezout, peper, zonnebloemolie, spitskool, tauge
Foe yong hai saus: zonnebloemolie, gember, knoflook, tomatenpuree, azijn, sinaasappelsap, erythritol, water, bloem
Extra: Kipfilet gekookt
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.
*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.