Gele curry met groente en rijst

Woensdag 20 november |  8,50

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Gele curry met diverse groente  geserveerd met bloemkool- of volkoren basmati rijst.
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met volkorenrijst
Ingrediënten:

Gele curry met groente: broccoli, maiskolfjes, wortel, courgette, gele curry pasta, zonnebloemolie, kokosroom, limoen, zeezout, kerrie massala, kurkuma, groente bouillonblokje Your organic nature (bio)
Rijst:  volkoren basmatirijst(bio), zeezout
Bloemkoolrijst: Bloemkool, zeezout, knoflook, bosui, peper, ui, zonnebloemolie

voedingswaarde per 100 gram per 520 gram
energie (KJ) 440 2640
energie (kcal) 105 630
vetten (g) 6,8 40,8
verz.vetten (g) 5,4 32,4
koolhydraten (g) 7 42
suikers* (g) 2,6 15,6
eiwitten (g) 3 18
zout (g) 0,6 3,6

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Voor dit product is deze informatie nog niet beschikbaar op de website, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Kan sporen bevatten

Gluten
Ei
Soja
Zuivel
Selderij
Sulfiet

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting