Spitskool-gehakt mosterd schotel*
Goulash met rundvlees en rijst
Dinsdag 5 november | € 9,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Goulash met rundvlees en diverse groente met bloemkool- of volkoren basmatirijst*
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met volkorenrijst
Ingrediënten:
Goulash: zonnebloemolie, ui wit, knoflook, rundvlees, runderbouillonblokje Your organic nature(bio), peper wit gemalen, zeezout, paprika, champignons, zoete aardappel, paprika poeder, tomatenblokjes, laurierblad, azijn, doperwten.
Rijst: volkoren basmati rijst(bio)
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 500 gram |
energie (KJ) | 365 | 1825 |
energie (kcal) | 87 | 435 |
vetten (g) | 3,2 | 16 |
verz.vetten (g) | 0,8 | 4 |
koolhydraten (g) | 8,5 | 42,5 |
suikers* (g) | 1,5 | 7,5 |
eiwitten (g) | 5,6 | 28 |
zout (g) | 0,4 | 2 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Voor dit product is deze informatie nog niet beschikbaar op de website, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |