Rode curry met garnalen en rijst
Hachee met rode kool en puree
Vrijdag 18 oktober | € 8,75
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Ingrediënten:
Rode kool: rode kool, appel, azijn, laurier, kruidnagel, erythritol, kaneel, zeezout, arrowroot(bio), roomboter gras (bio) zeezout, peper wit gemalen.
Hachee: hachee(rund), azijn, laurier, kruidnagel, dadelstroop, tomatenpuree, peper wit gemalen, ui, knoflook,
roomboter gras (bio), bouillonblokje rund Your organic nature(bio), zeezout.
Aardappel/knolselderijpuree: aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |