Kip Jambalaya met rijst en komkommersalade

Vrijdag 8 november |  9,25

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Kip Jambalaya met volkoren basmati- en bloemkoolrijst en cajunkruiden geserveerd met komkommersalade.
Ingrediënten:

Kip jambalaya: avocado olie, ui wit, knoflook, kipfilet cajunkruiden, paprikapoeder, paprika, tomaat, tomatenpuree, doperwten, zeezout, peper wit gemalen, volkeren basmati rijst(bio), bloemkoolrijst, runderbouillonblokje Your organic nature(bio)
Komkommersalade: komkommer, rode ui, azijn, zonnebloemolie, erythritol, zout, peper wit gemalen.


Voedingswaarde 
voedingswaarde per 100 gram per 500 gram
energie (KJ) 550 2750
energie (kcal) 132 660
vetten (g) 6,3 31,5
verz.vetten (g) 1,1 5,5
koolhydraten (g) 8,7 43,5
suikers* (g) 2,4 12
eiwitten (g) 9,2 46
zout (g) 1 5

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van 120 graden.

In de Pan: Dit gerecht kan je natuurlijk ook prima opbakken in de pan.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting