Zeebaars met broccoli en gratin
Kip kerrie met sperziebonen, ei en rijst
Woensdag 13 november | € 9,25
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Kip kerrie met sperziebonen, een half gekookt ei en volkoren -of bloemkoolrijst
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:
Kip kerrie, sperziebonen en ei: zonnebloemolie, ui wit, knoflook, kipfilet, kip bouillonblokje Your organic nature(bio), kerrie massala, kurkuma, garam masala, peper wit gemalen, zeezout, kookroom, arrowroot(bio), sperziebonen, ei.
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Volkorenrijst: basmati volkorenrijst(bio), zeezout
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 490 gram |
energie (KJ) | 592 | 2900,8 |
energie (kcal) | 143 | 700,7 |
vetten (g) | 9,6 | 47,04 |
verz.vetten (g) | 3,9 | 19,11 |
koolhydraten (g) | 5,1 | 24,99 |
suikers* (g) | 1,7 | 8,33 |
eiwitten (g) | 8,4 | 41,16 |
zout (g) | 0,7 | 3,43 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |