Spinaziestamppot met gehaktbal en ei
Kippenvleugels met cajunrijst
Vrijdag 15 november | € 8,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Kippenvleugels met cajunrijst en diverse groente
Ingrediënten:
Cajunrijst: zonnebloemolie, ui wit, knoflook, cajunkruiden, paprika, volkoren basmati rijst(bio), kurkuma, bloemkoolrijst, mais(bio), doperwten, snijbonen, zeezout, peper wit gemalen
Kippenvleugels: kippenvleugels, zeezout, peper wit gemalen, cajunkruiden, zonnebloemolie.
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 450 gram |
energie (KJ) | 637 | 2866,5 |
energie (kcal) | 153 | 688,5 |
vetten (g) | 8 | 36 |
verz.vetten (g) | 1,2 | 5,4 |
koolhydraten (g) | 9,5 | 42,75 |
suikers* (g) | 1,5 | 6,75 |
eiwitten (g) | 9,7 | 43,65 |
zout (g) | 1,1 | 4,95 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Voor dit product is deze informatie nog niet beschikbaar op de website, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |