Mac 'n cheese met koolsalade*
Marokkaanse pompoensoep met brood en humus
Donderdag 28 november | € 9,25
Grote kop Marokkaanse pompoen met een khda broodje (bakkerij Voskamp) of een biologisch haverbroodje
en huisgemaakte humus
Ingrediënten:
Pompoensoep : olijfolie, ui wit, knoflook, wortel, pompoen amoro, water, zeezout, peper wit gemalen, citroen, kookroom, gember, ras el hanout kruiden, komijnpoeder, koriander gemalen.
Toppings: volkoren couscous, bosui, feta, pompoenpitten, peterselie, chili flakes.
Humus: kikkererwten, Griekse yoghurt(bio), citroen, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, tahine pasta, komijnpoeder
Khda broodje: koolhydraat armbroodje (Voskamp)
Bio Haverbroodje: Ingrediënten: VIJFGRANENMEEL* (VOLKOREN TARWE-/SPELTMEEL*, TARWE-/ROGGEBLOEM*, HAVER-/ROGGE-/maïsvlokken), water, GEFERMENTEERDE TARWE/ROGGE*, HAVERVLOKKEN* 2%, MOUTEXTRACT (GERST)*, SESAMZAAD*, lijnzaad*, bakkerszout, gist, meelverbeteraar: ascorbinezuur, enzymen (TARWE), plantaardige vetstof (raapolie)*.
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
KHDA Broodje: 5 min afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden
Haver broodje: 8 min afbakken in een voorverwarmde oven van 200 graden Soep: In de magnetron: 3 tot 4 min op 600 watt. In de pan: een aantal minuten op middelmatig vuur al roerend goed door verwarmen, niet laten koken. |