Marokkaanse zalm met rode linzen cous cous
Maandag 14 oktober | € 13,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Marokkaanse zalm met lauwwarme couscous salade en remouladesaus
Ingrediënten:
Zalm: zalm, zeezout, gemalen peper wit, ras el hanout kruiden.
Couscous: ui wit, knoflook, cherry tomaat, zeezout, courgette, paprika(bio), couscous van rode linzen, peper wit gemalen, plat peterselie.
Remouladesaus: mayonaise van Ton(bio), augurk(bio), rode ui, erythritol, zwarte peper, boeren yoghurt, citroensap.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 3 min op 600 watt (de couscous moet niet te heet worden, deze eet je lauwwarm). De remouladesaus eet je er koud bij.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plasticbakjes kunnen echt alleen tot 120 graden in de oven. |