Minestronesoep met rijst en bonen met kruidenboter en broodje

Vrijdag 18 oktober |  8,35

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Minestronesoep met diverse groente, bonen en volkoren basmatirijst geserveerd mer een khda broodje en roomboter

Ingrediënten:

Minestronesoep: ui wit, knoflook, peper wit gemalen, zeezout, bleekselderij, wortel, paprika(bio), basilicum, tijm, peterselie, oregano, chilivlokken, paprikapoeder gerookt, tomatenpuree, tomatenblokjes, bouillonblokje groente Your organic nature(bio), volkoren basmati rijst(bio), erythritol, gemengde bonen(bio).
Kruidenboter  gras roomboter(bio), bieslook, peterselie, citroen, knoflook, zeezout, peper wit gemalen

Khda broodje: koolhydraat armbroodje (Voskamp)

Bio Haverbroodje: Ingrediënten: VIJFGRANENMEEL* (VOLKOREN TARWE-/SPELTMEEL*, TARWE-/ROGGEBLOEM*, HAVER-/ROGGE-/maïsvlokken), water, GEFERMENTEERDE TARWE/ROGGE*, HAVERVLOKKEN* 2%, MOUTEXTRACT (GERST)*, SESAMZAAD*, lijnzaad*, bakkerszout, gist, meelverbeteraar: ascorbinezuur, enzymen (TARWE), plantaardige vetstof (raapolie)*.

 

Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie


 

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:

kruidenboter: haal tijdig uit de koelast om deze smeerbaar te laten worden.

KHDA Broodje: 5 min afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden

Haver broodje: 8 min afbakken in een voorverwarmde oven van 200 graden

Soep:

In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de pan: een aantal minuten op middelmatig vuur al roerend goed door verwarmen, niet laten koken.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting