Rode curry met garnalen en rijst
Minestronesoep met rijst en bonen met kruidenboter en broodje
Vrijdag 18 oktober | € 8,35
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Minestronesoep met diverse groente, bonen en volkoren basmatirijst geserveerd mer een khda broodje en roomboter
Ingrediënten:
Minestronesoep: ui wit, knoflook, peper wit gemalen, zeezout, bleekselderij, wortel, paprika(bio), basilicum, tijm, peterselie, oregano, chilivlokken, paprikapoeder gerookt, tomatenpuree, tomatenblokjes, bouillonblokje groente Your organic nature(bio), volkoren basmati rijst(bio), erythritol, gemengde bonen(bio).
Kruidenboter gras roomboter(bio), bieslook, peterselie, citroen, knoflook, zeezout, peper wit gemalen
Khda broodje: koolhydraat armbroodje (Voskamp)
Bio Haverbroodje: Ingrediënten: VIJFGRANENMEEL* (VOLKOREN TARWE-/SPELTMEEL*, TARWE-/ROGGEBLOEM*, HAVER-/ROGGE-/maïsvlokken), water, GEFERMENTEERDE TARWE/ROGGE*, HAVERVLOKKEN* 2%, MOUTEXTRACT (GERST)*, SESAMZAAD*, lijnzaad*, bakkerszout, gist, meelverbeteraar: ascorbinezuur, enzymen (TARWE), plantaardige vetstof (raapolie)*.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
kruidenboter: haal tijdig uit de koelast om deze smeerbaar te laten worden.
KHDA Broodje: 5 min afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden
Haver broodje: 8 min afbakken in een voorverwarmde oven van 200 graden
Soep:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de pan: een aantal minuten op middelmatig vuur al roerend goed door verwarmen, niet laten koken.