Pindagehakt met snijbonen en rijst
Moussaka met linzen en salade*
Woensdag 22 januari | € 9,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Moussaka met linzen en bloemkoolpuree geserveerd met tomaat feta salade
Ingrediënten:
Moussaka: olijfolie, aubergine(bio), ui wit, knoflook, paprika(bio), linzenmix(bio), tomaten puree, rode wijn, tomatenblokjes, kaneel, zeezout, peper wit gemalen.
Bloemkoolpuree: bloemkool, zeezout, peper wit gemalen, geraspte kaas belegen.
Tomaat feta salade: tomaat(bio), feta, zwarte olijven, bosui, zonnebloemolie, azijn, zeezout, peper wit gemalen, erythritol, mosterd grof van Ton(bio)
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 570 gram |
energie (KJ) | 514 | 2929,8 |
energie (kcal) | 123 | 701,1 |
vetten (g) | 6,3 | 35,91 |
verz.vetten (g) | 1,8 | 10,26 |
koolhydraten (g) | 9,6 | 54,72 |
suikers* (g) | 3,7 | 21,09 |
eiwitten (g) | 5,4 | 30,78 |
zout (g) | 0,6 | 3,42 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies
In de oven: 20 minuten op 200 graden (de oven eerst voorverwarmen) en daarna nog 5 min op grillstand op 250 graden.
Het witte bakje kan in de oven tot 250 graden (zonder deksel)
Dit gerecht kan niet in de magnetron of in de pan worden opgewarmd, als er geen oven aanwezig is adviseren wij om dit gerecht niet te bestellen.