Nicoise salade met haricot verts

Woensdag 30 oktober |  9,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Nicoise salade met mosterd-olie dressing
Ingrediënten:

Salade: ijsbergsla, haricot verts, roseval aardappels, cherry tomaat, rode ui, zwarte olijven, ei, zwarte peper, tonijn.
Dressing:  azijn, zonnebloemolie, zout, peper wit gemalen, erythritol, mosterd grof van Ton(bio)

Voedingswaarde:
voedingswaarde per 100 gram per 500 gram
energie (KJ) 433 2165
energie (kcal) 104 520
vetten (g) 7,1 35,5
verz.vetten (g) 1 5
koolhydraten (g) 5,1 25,5
suikers* (g) 2 10
eiwitten (g) 5,1 25,5
zout (g) 0,4 2

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
Dit gerecht eet je koud.
Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting