Witlof met kipfilet en kerrie*
Oosterse gehaktballetjes met mie en pindasaus
Donderdag 21 november | € 10,25
Oostere gehaktballetjes met pindasaus, wokgroente en volkoren noedels
Ingrediënten:
Oosterse gehaktballetjes met pindasaus: gehakt half om half, ei, volkoren paneermeel, ui wit, knoflook, kokosolie, zeezout, peper wit gemalen, tomaten ketchup suikervrij, sojasaus, erythritol, koriander gemalen, komijn gemalen, uienpoeder, knoflookpoeder, pindakaas 100%, citroen, cayenne.
Groente & noedels: kokosolie, zonnebloemolie, ui wit, knoflook, paprika, spitskool, kouseband, sojasaus, zeezout, peper wit gemalen, volkoren noedels.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |