Paksoi stamppot met rendang

Donderdag 31 oktober |  9,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Paksoi stamppot van aardappels en zoete aardappels met rendang.
Ingrediënten:

Paksoi: aardappel, zoete aardappel, kookroom, grasroomboter(bio), nootmuskaat, zeezout, peper wit gemalen, zonnebloemolie, ui wit, knoflook, paksoi.
Rendang: zonnebloemolie, salamblad, laos, kurkuma, kemiri noten, ui wit, knoflook, runderbouillonblokje(bio), magere riblappen, koriander gemalen, komijn gemalen, kokosmelk, santen, zeezout, peper wit gemalen.


                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting