Erwtensoep met roggebrood en katenspek
Pasta fussili Bolognese met kaas
Vrijdag 22 november | € 9,95
Rode linzen fussili met rundergehakt, diverse groenten in tomatensaus geserveerd met geraspte kaas.
Ingrediënten:
Olijfolie, ui wit, knoflook, rundergehakt 2* beter leven, bleekselderij, wortel, paprika(bio), rundvlees bouillonblokje Your organic nature(bio), zeezout, peper wit gemalen, Italiaanse kruiden, tomatenpuree, tomatenblokjes, paprikapoeder, erythritol, rode linzen fussili La bio idea(bio), geraspte kaas belegen.
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt. (halverwege doorroeren)
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |