Spitskool met pastinaakpuree
Pindagehakt met snijbonen en rijst
Maandag 28 oktober | € 10,25
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Pindagehakt met snijbonen en naar keuze bloemkool- of volkorenrijst
Ingrediënten:
Pindagehakt: Rundergehakt natuur 2* beter leven, olijfolie, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, koriander gemalen, paprika rood, sojasaus, snijbonen, ketchup suikervrij, pindakaas 100%, water, chili flakes.
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Volkorenrijst: volkoren basmatirijst(bio)
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |