Pindakaas curry met zoete aardappel en rijst

Donderdag 7 november |  8,50

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Pindakaas-rode curry met zoete aardappel, wortel en sperziebonen geserveerd met een half gekookt eitje, gehakte pinda’s en bloemkoolrijstof volkorenrijst.
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:

Curry met ei: pindakaas 100%, sperziebonen, zoete aardappel, wortel, pinda’s, ei, rode curry, zonnebloemolie, kokosroom, limoen, zeezout
Bloemkoolrijst:  bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Volkorenrijst: basmati volkorenrijst(bio), zeezout

 

Voedingswaarde 
voedingwaarde per 100 gram per 500 gram
energie (KJ) 610 3050
energie (kcal) 146 730
vetten (g) 9,8 49
verz.vetten (g) 4,2 21
koolhydraten (g) 8,6 43
suikers* (g) 2,9 14,5
eiwitten (g) 5,1 25,5
zout (g) 0,4 2

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram


                        
Allergenen

Bevat dit allergeen

Ei
Pinda's

Kan sporen bevatten

Gluten
Zuivel
Noten
Sesamzaad
Sulfiet

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting