Spitskool-kerrie stamppot met sticky champignons
Pindakaas curry met zoete aardappel en rijst
Donderdag 7 november | € 8,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Pindakaas-rode curry met zoete aardappel, wortel en sperziebonen geserveerd met een half gekookt eitje, gehakte pinda’s en bloemkoolrijstof volkorenrijst.
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst
Ingrediënten:
Curry met ei: pindakaas 100%, sperziebonen, zoete aardappel, wortel, pinda’s, ei, rode curry, zonnebloemolie, kokosroom, limoen, zeezout
Bloemkoolrijst: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Volkorenrijst: basmati volkorenrijst(bio), zeezout
Voedingswaarde
voedingwaarde | per 100 gram | per 500 gram |
energie (KJ) | 610 | 3050 |
energie (kcal) | 146 | 730 |
vetten (g) | 9,8 | 49 |
verz.vetten (g) | 4,2 | 21 |
koolhydraten (g) | 8,6 | 43 |
suikers* (g) | 2,9 | 14,5 |
eiwitten (g) | 5,1 | 25,5 |
zout (g) | 0,4 | 2 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |