Pittig gehakt met bloemkool en veldsla stamppot

Vrijdag 6 december |  9,50

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Ovenschotel pittig gehakt met bloemkool  aardappel-knolselderij- veldslastamppot met kaas

Ingrediënten:

Pittig gehakt & bloemkoolroosjes: 2* beter leven rundergehakt,  peper wit gemalen, zeezout, bouillonblokje rund Your organic nature(bio), olijfolie, ui wit, knoflook, cayennepeper, tomatenpuree, paprika, paprikapoeder, bloemkool.

Aardappel/knolselderij/ veldsla stamppot:  veldsla, aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, belegen kaas.

Al onze gerechten zijn minimaal 450 gram


                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de oven: 20 minuten op 200 graden (de oven eerst voorverwarmen) en daarna nog 5 min op grillstand op 250 graden.

Het witte bakje kan in de oven tot 250 graden (zonder deksel)

Dit gerecht kan niet in de magnetron of in de pan worden opgewarmd, als er geen oven aanwezig is adviseren wij om dit gerecht niet te bestellen. 

 

Wat komt er volgende week op tafel? | 3 feb t/m 7 feb
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting