Pittig gehakt met bloemkool en veldsla stamppot
Vrijdag 6 december | € 9,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Ovenschotel pittig gehakt met bloemkool aardappel-knolselderij- veldslastamppot met kaas
Ingrediënten:
Pittig gehakt & bloemkoolroosjes: 2* beter leven rundergehakt, peper wit gemalen, zeezout, bouillonblokje rund Your organic nature(bio), olijfolie, ui wit, knoflook, cayennepeper, tomatenpuree, paprika, paprikapoeder, bloemkool.
Aardappel/knolselderij/ veldsla stamppot: veldsla, aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, belegen kaas.
Al onze gerechten zijn minimaal 450 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de oven: 20 minuten op 200 graden (de oven eerst voorverwarmen) en daarna nog 5 min op grillstand op 250 graden.
Het witte bakje kan in de oven tot 250 graden (zonder deksel) Dit gerecht kan niet in de magnetron of in de pan worden opgewarmd, als er geen oven aanwezig is adviseren wij om dit gerecht niet te bestellen. |