Witlof met kipfilet en kerrie*
Portobello Hamburger met zoete aardappel
Donderdag 21 november | € 11,95
Portobello hamburger met witte zoete aardappel uit de oven geserveerd met sud ’n solsaus
Ingrediënten:
Portobello burger: Portobello, ui wit, zeezout, zonnebloemolie, paprika(bio), rucola, runderhambuger 2* beter leven, belegen kaas, tomaat(bio).
Zoete aardappel: zeezout, peper wit gemalen, witte zoete aardappels, olijfolie.
Sud ’n solsaus: mayonaise van Ton (bio), ketchup(suikervrij), zeezout, peper wit gemalen, ui wit, eryhritol zongedroogde tomaat.
Voedingswaarde
voedingwaarde | per 100 gram | per 470 gram |
energie (KJ) | 883 | 4150,1 |
energie (kcal) | 212 | 848 |
vetten (g) | 14,6 | 58,4 |
verz.vetten (g) | 3,8 | 15,2 |
koolhydraten (g) | 12,8 | 51,2 |
suikers* (g) | 3,7 | 14,8 |
eiwitten (g) | 6,9 | 27,6 |
zout (g) | 0,7 | 2,8 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 3 tot 4 min op 600 watt.
In de oven: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |