Risotto van bloemkool met kip & salade

Donderdag 23 januari |  9,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Risotto van bloemkoolrijst met kip en courgette geserveerd met luxe sla mix
Ingrediënten:

Risotto: ui wit, knoflook, olijfolie, kipfilet, bouillonblokje kip Your organic nature(bio), pijnboompitten, courgette, paprika(bio), witte wijn, paprika poeder gerookt, paprika poeder, roomkaas, parmezaanse kaas, bloemkoolrijst.
Salade: Luxe slamix, komkommer(bio), rode ui, cherry tomaat, azijn, zonnebloemolie, zout, peper wit gemalen, erythritol, mosterd grof van Ton(bio)

Voedingswaarde 
voedingswaarde per 100 gram per 580 gram
energie (KJ) 455 2639
energie (kcal) 109 632,2
vetten (g) 6,7 38,86
verz.vetten (g) 1,8 10,44
koolhydraten (g) 3,8 22,04
suikers* (g) 2 11,6
eiwitten (g) 7,6 44,08
zout (g) 0,7 4,06

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

 
Allergenen

Bevat dit allergeen

Zuivel
Mosterd
Sulfiet

Kan sporen bevatten

Gluten
Ei
Pinda's
Soja
Noten
Selderij
Sesamzaad

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 3 feb t/m 7 feb
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting