Babi pangang met gele rijst
Rode biet stamppot met stoofvlees
Maandag 2 december | € 9,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Stoofvlees met rode biet en knolselderij-aardappelpuree
Ingrediënten:
Stoofvlees: Olijfolie, riblappen, ui, wit, knoflook, azijn, laurierblaadjes, kruidnagelpoeder, zwarte peper, dadelstroop, bouillonblokje rund Your organic nature(bio), arrowroot(bio).
Aardappel/knolselderijpuree en rode biet: aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk(bio), peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, rode biet(bio).
Voedingswaarde:
voedingswaarde | per 100 gram | per 470 gram |
energie (KJ) | 344 | 1616,8 |
energie (kcal) | 82 | 385,4 |
vetten (g) | 3 | 14,1 |
verz.vetten (g) | 1,3 | 6,11 |
koolhydraten (g) | 8,6 | 40,42 |
suikers* (g) | 3 | 14,1 |
eiwitten (g) | 4,3 | 20,21 |
zout (g) | 0,6 | 2,82 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |