Nicoise salade met haricot verts
Rode biet stamppot met speklappen in jus
Woensdag 30 oktober | € 9,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Speklappen met rode biet en knolselderij-aardappelpuree & jus
Ingrediënten:
Speklappen met jus: Speklappen, mosterd van Ton(bio), peper wit gemalen, zeezout, olijfolie, runderbouillonblokje van Your organic nature(bio), arrowroot(bio), tomatenpuree, nootmuskaat, erythritol.
Aardappel/knolselderijpuree en rode biet: aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, rode biet(bio).
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |