Spinaziestamppot met gehaktbal en ei

Vrijdag 15 november |  8,25 8,75

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Spinazie met een gehaktbal, ei en aardappel-zoete aardappelpuree
Ingrediënten:

Gehaktbal, ei en spinazie: Half om Half gehakt, ei, volkoren paneermeel, mosterd van Ton(bio), peper wit gemalen, uienpoeder , kruidenzout van Herbamare(bio)
Aardappel/zoete aardappel puree:  aardappels, zoete aardappels, zeezout, nootmuskaat, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom.


Voedingswaarde 
voedingswaarde per 100 gram per 450 gram
energie (KJ) 557 2506,5
energie (kcal) 133 598,5
vetten (g) 7,1 31,95
verz.vetten (g) 2,6 11,7
koolhydraten (g) 9,3 41,85
suikers* (g) 1,4 6,3
eiwitten (g) 6,8 30,6
zout (g) 0,3 1,35

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Bevat dit allergeen

Gluten
Ei
Zuivel
Selderij
Mosterd

Kan sporen bevatten

Pinda's
Soja
Noten
Sesamzaad
Sulfiet

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting