Gerookte makreel met roerbak quinoa
Tempeh met snijbonen en rijstmix
Donderdag 31 oktober | € 8,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Tempeh met snijbonen geserveerd met een mix van bloemkool- en volkorenrijst
Ingrediënten:
Tempeh met snijbonen: kokosolie, knoflook, zonnebloemolie, ui wit, zeezout, peper wit gemalen, snijbonen, chilisaus suikervrij, rode peper.
Rijstmix: bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui, volkoren basmatirijst(bio).
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |