Vietnamese stoof met snijbonen en rijst

Dinsdag 8 oktober |  10,50

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

Vietnamees stoofvlees met gebakken snijbonen en bloemkool- of volkorenrijst*
*alle allergenen, voedingswaarde, gewicht aan groente en ingrediënten zijn van toepassing op de keuze met bloemkoolrijst

Ingrediënten:

Stoofvlees: zonnebloemolie, ui wit, knoflook, riblappen, citroengras, gember, kokosmelk, rund bouillonblokje Your organic nature(bio) zeezout, peper wit gemalen, steranijs, limoen, vissaus, soja saus, Chinese vijf kruiden, laurierblad, kaneel, erythritol.
Bloemkoolrijst:  bloemkoolrijst, olijfolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, bosui.
Gebakken snijbonen: snijbonen, zonnebloemolie, ui wit, knoflook, zeezout, peper wit gemalen.
Volkorenrijst: basmati volkorenrijst (bio), zeezout

Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie


                        
Allergenen

Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.

Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Zo werkt het

Omdat wij alles gezond en op de dag zelf bereiden, kan je alleen vooruit bestellen.

Bestel tot 11.00 uur voor bezorging op dezelfde dag.

Bestel vanaf donderdag 9:00 t/m zaterdag 13:00 je maaltijd(en) voor volgende week vooruit. Als jij vooruit bestelt, kunnen wij efficiënt plannen, dus krijg jij 5% korting!

Het enige dat je hoeft te doen, is even opwarmen en genieten. Wij doen de rest.