Gado Gado groente met tempeh of kipsate
Vispannetje met puree & bospeen
Maandag 18 november | € 11,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Vispannetje met diverse soorten vis, doperwten en prei geserveerd met aardappel-knolselderijpuree en bospeen
Ingrediënten:
Vispannetje: olijfolie, ui wit, knoflook, prei, wit vis, zalm, witte wijn, kookroom, dille, doperwten, zeezout, peper wit gemalen, arrowroot(bio)
Aardappel/knolselderijpuree & bospeen: aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, bospeen.
Voedingswaarde
voedingwaarde | per 100 gram | per 550 gram |
energie (KJ) | 604 | 3684,4 |
energie (kcal) | 145 | 884,5 |
vetten (g) | 9,1 | 55,51 |
verz.vetten (g) | 4,6 | 28,06 |
koolhydraten (g) | 9,3 | 56,73 |
suikers* (g) | 2,9 | 17,69 |
eiwitten (g) | 5,1 | 31,11 |
zout (g) | 0,8 | 4,88 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram
Allergenen
Bevat dit allergeen
Kan sporen bevatten
Uitleg allergenen informatie
- Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
- Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
- Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
- Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |