Vispannetje met puree & bospeen

Maandag 18 november |  11,95

Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu

 

 

Vispannetje met diverse soorten vis, doperwten en prei geserveerd met aardappel-knolselderijpuree en bospeen
Ingrediënten:

Vispannetje: olijfolie, ui wit, knoflook, prei, wit vis, zalm, witte wijn, kookroom, dille, doperwten, zeezout, peper wit gemalen, arrowroot(bio)

Aardappel/knolselderijpuree & bospeen:  aardappels, knolselderij, zeezout, nootmuskaat, amandelmelk, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom, bospeen.

Voedingswaarde 
voedingwaarde per 100 gram per 550 gram
energie (KJ) 604 3684,4
energie (kcal) 145 884,5
vetten (g) 9,1 55,51
verz.vetten (g) 4,6 28,06
koolhydraten (g) 9,3 56,73
suikers* (g) 2,9 17,69
eiwitten (g) 5,1 31,11
zout (g) 0,8 4,88

*Waarvan toegevoegde suikers 0,0 per 100 gram

Allergenen

Bevat dit allergeen

Vis
Zuivel
Sulfiet
Selderij

Kan sporen bevatten

Gluten
Pinda's
Noten
Sesamzaad

Uitleg allergenen informatie

  1. Glutenbevattende granen zijn: tarwe, rogge, spelt, haver, gerst, kamut (khorasantarwe) en kruisingen daarvan
  2. Schaaldieren zijn bijvoorbeeld: krab, kreeft en garnaal
  3. Onder noten worden verstaan: amandel, hazelnoot, walnoot, cashewnoot, pecannoot, paranoot, pistachenoot, macadamianoot
  4. Weekdieren zijn bijvoorbeeld: mossel, oester, slak en inktvis
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.

In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden.

*Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven.

Wat komt er volgende week op tafel? | 25 nov t/m 29 nov
Bestel voor de hele week

Tip! bestel vooruit en ontvang 5 % korting