Witvis in romige paprikasaus met rijst
Volkoren bami met kipsate of tempeh
Maandag 25 november | € 9,50 – € 10,50
Bami van volkoren noedels en diverse groente met kipsate, Indonesische pindasaus en komkommer-rode ui salade
Ingrediënten:
Bami: wortel, ui wit, knoflook, zonnebloemolie olie, prei, gemberpoeder, korianderpoeder, komijn gemalen, kurkuma gemalen, chilipoeder, laos gemalen, knoflookpoeder, paprika, paksoy, sojasaus, volkoren mie, zout, peper wit gemalen.
Kipsate & pindasaus: kipfilet, korianderpoeder, knoflook, zonnebloemolie, sojasaus, erythritol, citroengras, sjalotjes, knoflook, rode peper, komijnpoeder, pindakaas 100%, suikervrije ketchup, limoen, zout, peper wit gemalen.
Tempeh: tempeh, zout, zonnebloemolie
Komkommersalade: komkommer, rode ui, azijn, zonnebloemolie, erythritol, zout, peper wit gemalen.
Opwarminstructies:
Voedingswaarde
voedingswaarde | per 100 gram | per 520 gram |
energie (KJ) | 599 | 3114,8 |
energie (kcal) | 144 | 748,8 |
vetten (g) | 7,9 | 41,08 |
verz.vetten (g) | 1,1 | 5,72 |
koolhydraten (g) | 8,6 | 44,72 |
suikers* (g) | 2,3 | 11,96 |
eiwitten (g) | 8,7 | 45,24 |
zout (g) | 1,6 | 8,32 |
*Waarvan toegevoegde suikers 0,3 per 100 gram (ham)
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |