Gele curry met groente en rijst
wortelstamppot met een rundersaucijs
Woensdag 20 november | € 8,50
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Wortel stampot van bloemkool-aardappelpuree met gekarameliseerde uien en een rundersaucijs
Ingrediënten:
Wortelstamppot: wortel, aardappels, bloemkool, zeezout, nootmuskaat, peper wit gemalen, grasroomboter(bio), kookroom.
Uien en rundersaucijs: olijfolie, zeezout, uien wit, peper wit gemalen, balsamicoazijn, rundersaucijs
Onze gerechten zijn minimaal 450 gram per portie
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 4 tot 5 min op 600 watt.
In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |