couscous salade met feta of kip
Zeebaars met gebakken rijst en pittige saus
Woensdag 25 september | € 13,95
Op dit moment is dit gerecht niet beschikbaar om te bestellen in het weekmenu
Zeebaars met pepesan ikan saus en gebakken rijst
Ingrediënten:
Pepesan ikan saus en zeebaars: zeebaars, sjalotjes, knoflook, zonnebloemolie, laos, limoenblad, trassi, azijn, erythritol, sojasaus, tomatenpuree, ketchup(suikervij), rode peper, ui wit, tomaat, zeezout, citroen.
Gebakken rijst: bloemkoolrijst, zonnebloemolie, ui, knoflook, zeezout, peper wit gemalen, volkoren rijst(bio), gember, wortel, paprika rood(bio), paksoi
Allergenen
Voor dit gerecht zijn de allergenen nog niet bekend, heeft u vragen over de allergenen neem dan contact met ons op.
Opwarminstructies:
In de magnetron: 3 tot 4 min op 600 watt.
De saus apart even opwarmen voor 1 minuutje (dekseltje van de saus kan niet in de magnetron) In de oven*: zonder deksel met aluminiumfolie erover en dan 30 min in een voorverwarmde oven van maximaal 120 graden. *Wij raden opwarmen in de magnetron aan, deze bereidingstechniek is alleen benoemt voor als er geen magnetron aanwezig is. Let op de plastic bakjes kunnen maximaal tot 120 graden in de oven. |